Fotosession: Madeleine og Amalie

Då eg var heime i jula, så var eg så heldig å få fotografere både lisjesyster og eine tremenningen min. Veiret var desverre ikkje spessielt bra denne dagen, og det regna stadig vekk. Men til slutt så tok vi sjangsen å gjekk ut for å prøve å ta litt bilete. Beste meg for å skyte den lille biletserien i svart/kvitt, og leike meg litt med kontrastar og blendaren. Så her er mine favorittar. Trur eg vertfall. Det kjem i aller største sannsynligheit fleire bilete frå samme dagen snart. Eg må berre få tatt eit lite fotodykk i arkiva mine. Har vore uten pc i ca 3-4 månadar no, så det er godt å endelig ha den oppe å gå igjenn, for fullt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Image and video hosting by TinyPic
Mitt navn er Linda, eg er 20 år. Eg kjem frå ein liten stad på Vestlandet, og er no ferdig med min fyrstegongstjeneste og fyrste år som lærling. Eg er no andreårslærling i fotograffaget i luftforsvaret i Nord-Noreg, nærare bestemt på Andøya Flystasjon. Trives veldig veldig godt og er glad eg valgte Forsvaret.

Fotointeressa har vore stor i rundt 7 år no, men eg har berre fotografert seriøst med speilrefleks i 5 år. Det eg er mest interessert i, er konsert/festival foto men også portrett og natur. Eg tek på meg fotooppdrag både i fotostudio og andre stadar.

Eg begynte å blogge på denne bloggen for litt over 5(?) år sidan, men det er fyrst no i løpet av dei siste åra at bloggen har blitt rein fotoblogg.

På fritida fotograferar eg for fleire festivalar i tillegg til Eternal Terror, Studenthuset Rokken og Rust Club & Scene.

Eg har også ein annan blogg der eg skriv om alt det andre eg gjer på fritida, den har fått navnet http://www.fivreld.blogg.no.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse.

hits