mars 2013

Admiral P // Rock Mot Rus 2013

Ut no som nr. 3 er Admiral P, trur dei fleste kjenner til han ettersom han har blitt veldig populær i det siste. Musikken her, og bileta lenger nede.

A-laget // Rock Mot Rus 2013

Tid for andre band ut i Rock Mot Rus rekka, og då har vi A-laget. Link til myspace finn du ca her.

Honeytraps // Rock Mot Rus 2013

Her kjem del ein av festivalfotoa frå årets Rock Mot Rus-festival på Andenes. Fyrste band ut er Honeytraps, sjekk dei gjerne ut på Urørt og.

Rock Mot Rus 2013

Har endelig fått redigert ferdig bileta frå Rock Mot Rus 2013 som eg fotograferte for sist fredag (22. mars). Må fyrst av alt få nemne kor utrulig deilig det var å ta fatt på kameraet (nei vent kam...

Fotosession: Madeleine og Amalie

Då eg var heime i jula, så var eg så heldig å få fotografere både lisjesyster og eine tremenningen min. Veiret var desverre ikkje spessielt bra denne dagen, og det regna stadig vekk. Men til slutt ...

Image and video hosting by TinyPic
Mitt navn er Linda, eg er 20 år. Eg kjem frå ein liten stad på Vestlandet, og er no ferdig med min fyrstegongstjeneste og fyrste år som lærling. Eg er no andreårslærling i fotograffaget i luftforsvaret i Nord-Noreg, nærare bestemt på Andøya Flystasjon. Trives veldig veldig godt og er glad eg valgte Forsvaret.

Fotointeressa har vore stor i rundt 7 år no, men eg har berre fotografert seriøst med speilrefleks i 5 år. Det eg er mest interessert i, er konsert/festival foto men også portrett og natur. Eg tek på meg fotooppdrag både i fotostudio og andre stadar.

Eg begynte å blogge på denne bloggen for litt over 5(?) år sidan, men det er fyrst no i løpet av dei siste åra at bloggen har blitt rein fotoblogg.

På fritida fotograferar eg for fleire festivalar i tillegg til Eternal Terror, Studenthuset Rokken og Rust Club & Scene.

Eg har også ein annan blogg der eg skriv om alt det andre eg gjer på fritida, den har fått navnet http://www.fivreld.blogg.no.e eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å bli konsert/festival fotograf.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse frå meg.