oktober 2012

Oppdatering: Objektivsamling

Det er veldig på tide å oppdatere kamerautstyret mitt no, og her er dei fleste av objektiva mine. Er oppe i 9 stk no, og veldig fornøgd med det. Men er alltid på utkikk etter fleire skattar. Eg ha...

Fotosession med Mathilde

Her kjem fire bilete frå ein fotosession eg hadde med Mathilde rett før helga. Mathilde er så grei å stille opp når eg treng modellar til oppgåver eg får på jobb. Desse bilete kom til etter at eg f...

Image and video hosting by TinyPic
Mitt navn er Linda, eg er 20 år. Eg kjem frå ein liten stad på Vestlandet, og er no ferdig med min fyrstegongstjeneste og fyrste år som lærling. Eg er no andreårslærling i fotograffaget i luftforsvaret i Nord-Noreg, nærare bestemt på Andøya Flystasjon. Trives veldig veldig godt og er glad eg valgte Forsvaret.

Fotointeressa har vore stor i rundt 7 år no, men eg har berre fotografert seriøst med speilrefleks i 5 år. Det eg er mest interessert i, er konsert/festival foto men også portrett og natur. Eg tek på meg fotooppdrag både i fotostudio og andre stadar.

Eg begynte å blogge på denne bloggen for litt over 5(?) år sidan, men det er fyrst no i løpet av dei siste åra at bloggen har blitt rein fotoblogg.

På fritida fotograferar eg for fleire festivalar i tillegg til Eternal Terror, Studenthuset Rokken og Rust Club & Scene.

Eg har også ein annan blogg der eg skriv om alt det andre eg gjer på fritida, den har fått navnet http://www.fivreld.blogg.no.e eigne bilete i håp om litt konstruktiv kritikk. Min draum er å bli konsert/festival fotograf.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse frå meg.