Portrett ©

Fotosession: Madeleine og Amalie

Då eg var heime i jula, så var eg så heldig å få fotografere både lisjesyster og eine tremenningen min. Veiret var desverre ikkje spessielt bra denne dagen, og det regna stadig vekk. Men til slutt ...

Portrett: Amalie Lien N. 2

Bilete nummer to av lisjesyster Amalie.

Portrett: Amalie Lien N.

Portrett av lisjesyster tatt 15.11.10

Portrett: Benedicte Dale

Nokk ein gong har eg sett gjennom arkivet mitt å funne bilete eg før ikkje likte av forskjellige grunnar som eg no ser potensiale i, bilete som tidlegare berre har vore under eller overeksponert. D...

Portrett: Lisjebror Eirik

Tenkte eg skulle oppdatere litt med to bilete eg tok av ein av lisjebrødrene mine i slutten av 2009. Akkurat no er det lite konsertar som eg skal fotografere på, som eg veit om no så er det ein kon...

Portrett: Frida Engeset Løfoll

Nikon D200 ISO-100 f/20 1/250sek. 20mmNikon D200 ISO-100 f/20 1/250sek. 60mmNikon D200 ISO-100 f/20 1/250sek. 18mmNikon D200 ISO-100 f/20 1/250sek. 65mmNikon D200 ISO-100 f/20 1/250sek. 200mmNikon ...

Modell: Marthe Hansen

Nikon D200 ISO-100 f/14 1/250sek. 170mm

Portrett: Marthe Rydjord Hansen

modell: Marthe Rydjord Hansen

Modell: Benedicte Dale

Modell: Benedicte Dale

I dag har jeg tatt bilder av skjønne Benedicte i fotostudioet. Flere bilder kommer om noen dager. Tenkte jeg bare skulle legge ut en liten oppdatering.

Portrett: Familie

Portrett: Marthe, Ingvild, Ingeborg & Gunnhild

Marthe ville veldig gjerne at jeg skulle legge ut bildene jeg tok av dem i fotostudio for noen månender siden, så her er de Marthe, versegod. Kommer sikkert flere senere.

Portrett: Vegard Flo

Denne gangen måtte det bli noen flere bilder fra photoshooten jeg hadde litt før jul, med blandt annet litt av familien og Vegard Flo & Ingrid M. Sandnes. Bildene av Ingrid ligger i det forge innle...

Portrett: Ingrid Margrethe Sandnes

Portrett: Milla Othilie

Min søndag var lastet med søte søskenbarn jeg ikke har sett på en stund, søte brødre, Lovehearts, hjemmelagde kjøttkaker, potetgull og besøk. Ja jeg hadde en fin søndag.

Image and video hosting by TinyPic
Mitt navn er Linda, eg er 20 år. Eg kjem frå ein liten stad på Vestlandet, og er no ferdig med min fyrstegongstjeneste og fyrste år som lærling. Eg er no andreårslærling i fotograffaget i luftforsvaret i Nord-Noreg, nærare bestemt på Andøya Flystasjon. Trives veldig veldig godt og er glad eg valgte Forsvaret.

Fotointeressa har vore stor i rundt 7 år no, men eg har berre fotografert seriøst med speilrefleks i 5 år. Det eg er mest interessert i, er konsert/festival foto men også portrett og natur. Eg tek på meg fotooppdrag både i fotostudio og andre stadar.

Eg begynte å blogge på denne bloggen for litt over 5(?) år sidan, men det er fyrst no i løpet av dei siste åra at bloggen har blitt rein fotoblogg.

På fritida fotograferar eg for fleire festivalar i tillegg til Eternal Terror, Studenthuset Rokken og Rust Club & Scene.

Eg har også ein annan blogg der eg skriv om alt det andre eg gjer på fritida, den har fått navnet http://www.fivreld.blogg.no.

Bloggen blir skriven av © Linda L. Nordstrand og er beskytta av lova om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikkje kan kopiere tekst, bilete eller anna innhald utan skriftleg tillatelse frå meg.